Cine-s cei care cumpără rezerve?

Unde sunt și mai important, cine sunt cei care cumpără rezerve? Vorbesc despre rezervele pentru aparatul de ras, cele pentru pix și pentru periuța de dinți electrică, odorizantele pt cameră & wc … ce să mai, despre tot.

Nu există produs pentru care să nu se facă și rezerve, dar de cele mai multe ori, asta ca să nu zic mereu, rezerva are același preț cu un produs nou, deci de ce un om sănătos la cap ar cumpăra așa ceva?

Bine, ce-i drept, ai două rezerve la prețul unei periuțe noi, sau la aparatul de ras, dar tot nu mi se pare rentabil pentru că aparatul în sine nu durează atât. Se uzează, arată urât, deci mai bine iei unul nou și ce pierzi? O rezervă? Pfff, inutil!

Odorinzatul de cameră, Air Wick, are rezerve care costă mai puțin decât aparatul ce vine cu una, dar, ca prin minune, mereu există oferte gen -20% la el și-l face de același preț cu rezerva. Wtf is this!?

Nu știu, doar eu văd lucrurile ăstea? Chiar sunt curios, pentru ce oare rentează să iei rezerve?

7 thoughts on “Cine-s cei care cumpără rezerve?

 1. alea la periuta electrica sunt folositoare.

  naiba, o vrajeala daia costa vreo 5-10 eur, rezerva te duce la vreo 2, wtf.

  bine, eu oricum nu folosesc, whatever.

  dar la pixuri intradevar eu nu le vad sensul, din moment ce se fabrica in serie, poti sa cumperi altul ‘binemersi’.

 2. nu-mi amintesc ce fel de rezerve sa fi cumparat de curand… zau.

  poate mina de 0,5 in liceu, daca se considera rezerva creionului mecanic…

 3. Periuta e X ron (imi scapa acum si nu vreau sa zic o prostie), iar un pachet cu 2 rezerve tot X ron. Nu mai mult, nu mai putin. Ai zice ca ai 2 rezerve, dar periuta in sine e uzata, deci nu e chiar o afacere.

  Plus ca daca o schimbi odata la 4 – 5 luni nu e chiar asa o provocare financiara incat sa ti se para rentabil.

 4. habar n-am … trebuie sa schimb unele lucruri si normal ca o sa cumpar altele, nu rezerve si ma enerveaza. De ce nu-s mai ieftine daca tot sunt? Nu ca mi-ar displacea lucrurile noi, dar zic si eu asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *