Rent Is Too Damn High Party

Once upon a time, the rent was too damn high, but now the Democrats are just too damn sucky for Jimmy McMillan, mostly because „the Democratic Party sucked.”

And he’s expanding his platform with a new slogan: „The deficit is too damn high”.

4 thoughts on “Rent Is Too Damn High Party

 1. Asa, si? De ce crezi tu ca nu are „fata de politician”.
  Pentru ca nu minte aproape la perfectiune? Pentru ca este cam „bling-bling” ?(cam stralucesc ochelarii aia- dar asa’s negrii, le place bling-bling)
  Oricine trebuie sa aiba dreptul de a-si face un partid. Daca are adepti destui, inseamna ca un grup de oameni impartaseste aceleasi opinii. Deci este legal.

  Si da, rent is too damn high! Si la fel si deficitul!
  In ce priveste chiria, stiai ca exista de cel putin 2500 de ani? De pe timpul romanilor? Oamenii saraci, plebea, platea chirie pentru locuintele jegoase de obicei, un fel de „apartamente” in insulae (adica un fel de bloc, tot cu etaj). SI DA! Si atunci chiria era too damn high!

 2. da, dar omu asta mi se pare cam fumat! :)) nu am zis ca nu e ok, doar ca ma amuza chestiile debitate de el. 😛 acum nu stiu daca ar si putea face ceva folositor daca ar fi ales, dar nu prea pare un priceput 😀

 3. Ce anume? Candideaza la presedentie ca republican, care-i baiu? Ii reprezinta pe oamneii care nu-si permit sa platesca o chirie. In fond in ziua de astazi cam toti suntem sclavi in colivii uriase! si sa nu uitam ca republicanii exact impotriva sclaviei s-au ridicat ca si partid. Mie conservatorismul mi se pare bun, din multe puncte de vedere.

  Si daca ti e pare ca vorbeste ca un om nebun (si aici ma refer numai la dictia un pic ciudata) este pt ca pune suflet in ce spune. si pentru ca este un pic cam bling-bling (dar asa sunt negrii, repret!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *