Despre politicianul Garcea!

Garcea, Mugur Mihăescu, a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde, iar joi va organiza o conferinţă de presă pentru a da detalii despre noul său statut.

Statutul de politician, dacă nu și-a dat cineva seama. E un pas înainte având în vedere că era un travestit la tv actor.

Conform unui comunicat al Partidului Verde, Mugur Mihăescu a fost ales cu unanimitate de voturi preşedinte executiv al formaţiunii, duminică, în cadrul Consiliului Naţional.

Partidul Verde e cel ce l-a propus pe maimuțoiul Remus Cernea pentru fucția de președinte al României, ca după să-l excludă din partid. Se pricep ori ba la ales membri pentru funcțiile de conducere?

2 thoughts on “Despre politicianul Garcea!

  1. trollololol, ăştia speră că aşa vor obţine voturi, cu incultul ăla?

    eu din câte ţin minte, leana ăsta, era toată ziua la otv, îl vedeam când făceam browsing la canale, cu DD şi partidul poporului al lui 😆

  2. da, facea pe desteptu la otv si culmea prostiei, se lauda cu o lucrare scria sa el in liceu la romana si care cica e o mare smecherie si inca e pastrata la loc de cinste in liceu. probabil e inramata. fraieru! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *