Cine-s fanii Apple? Păi hermafrodiții, ofc!

click pentru mărire

Eram curios să văd cu ce vine în plus iPad 2 și citind presa internațională … long story short, cu nimic.  Oarecum previzibil, doar nu cred că a uitat cineva de iPhone 1 – 2 – 3 – 4, toate o apă ș-un pământ, dar de la model la model cu niște prețuri nesimțite așa cum sunt pensiile și salariile bugetarilor. 

Dar nu despre asta vroiam zic, ci să vă arat poza de pe site-ul cu știrea. Deci pe bune, cine/ce e? După formă aș zice că e o mână de bărbat, dar după lungimea unghiilor și manichiură, plus ceasul plin de pietricele, aș zice că … gay sau hermafrodit!?

Aștept păreri, dar eu pariez pe a doua variantă pentru că nu știu pe cineva care are un produs Apple și să nu spună că e un lucru dumnezeiesc sau ceva tehnologie extraterestră, iar așa talibani nu pot fi decât ăia de au hormoni de la ambele sexe.  

Ca o paranteză, iubesc naivii care-și cumpără ceasuri „de firmă” și se laudă cu ce inveștiție bună au făcut. Chiar nu-i ajută capul să înțeleagă că un ceas bun nu poate fi unul făcut de o firmă ce produce chiloți și haine? Pe același principiu mi-aș cumpăra mașină făcută de cei de la McDonald’s și suc de la Samsung și aș zice că-s geniale. Fix așa!

Those poor bastards!

6 thoughts on “Cine-s fanii Apple? Păi hermafrodiții, ofc!

  1. Eu m-am uitat pe toate noile tablete. Cel mai performant pare sa fie playbook de la Rim dar Ipad 2 imi place ca design plus ca am vazut si 3rd party browsers care sa suporte flash

  2. Si nu e Samsungul? Hmmm, la configuratie are cel mai bun procesor si cei mai multi rami …

  3. Samsungul mi se pare urat cu crengi … eventuaal mi-ar mai place tableta de la HTC ca e mica si ma atrage ca are stilus cu inductie

  4. tabletele sunt pentru oamenii care au nevoie de mobilitate .. nu care stau toata ziua in pat si scriu la netbook pe blog 😉
    ah .. si eu sunt fan apple 🙂 si .. nu sunt hermafrodit 😉

  5. da da … mobilitate. unde se vede mobilitatea asta? mergi pe strada si stai pe net sau cum? oricumde te-ai duce poti deschide laptop-ul, mai mult nu inteleg.

    ok, nu esti, inseamna ca nu esti un fan adevarat! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *