Democrație, un cuvânt greu de înțeles!

Father Mcfeely:

asta cu drepturile e relativa din punctul meu de vedere. Oamenii au tendinta sa-si extinda drepturile…mult! Daca eu intru cu bicla in parc desi n-am voie, risc sa-mi iau si un sut in cur de la un politist semianalfabet. Daca ma pun pe ciordit si nu ma opresc la somatie cand sunt prins, risc sa-mi iau si un glont in cap. Oamenii trebuie sa inteleaga unde li se opresc drepturile. Cat despre precizia politistilor romani si trasul la picioare, nu mai vorbim, atata timp cat respectivul a fost impuscat in masina, IN MERS…(in timp ce aia incercau sa fuga de politie)

Admin:

@Father Mcfeely: punctul tau de vedere e putin diferit de ceea ce se numeste democratie. ala ca infractor are dreptul sa incerce sa fuga iar politistul are dreptul de a face orice pentru a-l imobiliza. IMOBILIZA, get it? democratie, un cuvant greu de inteles. da, probabil idealul ar fi ca ala sa arunce totul din mana si sa zica gata sefu, ma predau, m-ai prins, ai fost mai bun.

Cine-și mai dă seama unde-i greșeala? Păi se poate așa ceva? Pfff, jale mare în țara asta și nu văd să se facă bine vreodată.

4 thoughts on “Democrație, un cuvânt greu de înțeles!

  1. mie-mi spui…

    avem, ca popor, niste conceptii fundamental si irecuperabil de proaste si gresite si neargumentate ci numai dupa ureche insusite.

    vroiam sa mai scriu, da’ mi s-a facut o lehamite de tot si toate incat nu mai are sens…

  2. Eu cred că mai avem șanse, dar nu depinde doar de oameni ci și de cei care organizează jocurile de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *