Ai petrol? Venim, np!

Obama se arată dispus să intervină cu armata americană în Libia.

Dispus, da? E o favoare de dragul libertății și democrației și pentru că au arme de distrugere în masă sau ceva.

Preşedintele american a declarat joi că a ordonat realizarea unor planuri care să dea armatei SUA „libertate totală de a acţiona cât mai rapid” în Libia.

Păi ce american nu moare de grija celor din Libia? Dacă și președintele a zis că în Libia există riscul unei crize umanitare sau a uneia „în care civili fără apărare s-ar putea afla înpericol”, înseamnă că e pe bune. Oricum petrolul din Libia nu interesează pe nimeni …

14 thoughts on “Ai petrol? Venim, np!

 1. meh, tocmai am citit zilele trecute cum că Libia produce 2% din petrolul mondial.

  am impresia că aia caută altceva acolo.

  sau pur şi simplu au prea multe efective militare plictisite

 2. Pe langa petrol mult, are si uraniu, plus multe altele. E o prada buna si cat dictatorul a stiut tabla impartirii a fost bun, ca si Saddam, doar ca acum rezursele mondiale sunt mai putine si nu se multumesc marile puteri cu taxa de smecher, vor toata tara.

 3. Ce pacat ca Tibetanii nu au si ei ceva de oferit. Ma gandesc ca daca ar avea, ar fi si ei pe lista celor care trebuie „eliberati”. Mda. Cand o zbura porcu. Nu pune USA cu China, ca opresc aia conducta cu chinezarii daca se supara. :)))

 4. Bine in libia sunt omorati si multi civili nevinovati. Asa ca daca ar fi sa intervina americanii pentru petrol in definitiv e cumva salvata ca s-a aflat la mijloc.

 5. care populatie? uiti ca-s teroristi aia de acolo? huo, musulmani!

  imediat darama oc ladire si dau vina pe doi libanezi care au luat ostatici cu o bricheta si doua clestisoare de rufe si au deturnat si vreo 3 avioane cu care sa intre in ceva si gata, omor grupa mare le dau dupa. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *