Atheism – makes perfect sense

The belief that there was nothing and then nothing happened to nothing and then nothing magically exploded for no reason creating everything and then a bunch everything magically rearranged itself for no reason whatsoever into self-replicating bits which then turned into dinosaurs.

Makes perfect sense!

21 thoughts on “Atheism – makes perfect sense

 1. pana la urma big bangul poate nu simbolizeaza ce cred oamenii de stiinta. poate big bangul a fost o coliziune a Terrei cu alt corp ceresc? acum mii de ani, cel putin acum 8-9 mii de ani? ce zici ? (poate ti se pare interesamt ultimul articol.. 🙂

 2. pft, ce mai urmeaza e sa incepem ca pe 4chan :)) topic-uri teist vs ateism non-stop. de aia nici numai intru acolo de ceva vreme.

 3. ” The belief that some cosmic jewish zombie can make you live forever if you symbolically eat his flesh and telepathically tell him that you accept him as your master, so he can remove an evil force from your soul that is present in humanity because a rib-woman was convinced by a talking snake to eat from a magical tree.

  Makes perfect sense”

  va recomand la aman2 http://skepticsannotatedbible.com/

 4. cucoana, cred ca ratezi ceva esential. big bang-ul s-ar fi produs acum 15 miliarde ani, pamantul are doar 5. cum putea sa exista pamantul inaintea universului ?

  ce s-a ciocnit cu pamantul, 1 divizibil prin 0 sau cum?

  ca cica universul asta e inmens si noi ca planeta suntem cam pierduti, nu suntem nici macar un punct pe harta. abea calea lactee poate.

  ca vrei tu sa spui ca un dumnezeu a facut bigbang/ul, ok, suit yourself.

  dar nu abera in halul ala.

  si ultimul tau articol e absolut trollololololololol gtfo.

 5. Nu, teoria nu mi se pare credibila. 🙂

  Legat de ultima ta postare e mai mult decat interesanta, dar din pacate de vreo 5 zile eu nu pot lasa commenturi pe blogspot. Cred ca e de la IE9. Dau click si nu se intampla nimic. Nici macar ca si Anonim nu pot lasa un comment.

 6. E pentru aia cu minti perverse si tulburate. Pe principiul asta pot spune ca s cufita Rosie e plina de sex, violenta si cruzime, ba chiar si dintr-un manual de fizica de cls a 8 a, tot gasesc in partea de mecanica ceva sa sune sexual. Hai ca suntem oameni mari, nu ne mai lasam prostiti asa usor! 😛

 7. multumesc … si nu e singurul lucru pe care-l avem in comun. te astept pe chat ca nu ne-am mai auzit de mult si mi s-a facut dor! 😛

 8. wtf.

  incearca acum, stiu ca acum cateva zile au fost probleme, mi-a spus cineva pe mail. era de un template.

  am scos captcha, tot. template default de la blogger, etc.

  nu pot sa-mi pun ie9 ca n-am vista/w7

 9. Dacă ar exista ceva perfect în materie de religie sau divinitate, ar fi monopol şi nu ar mai avea nici un haz. 😉

  Off topic:I like your divine protection. Chuck makes the perfect sense for a god.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *