Exodul „biblic” din Africa

click pentru mărire

Sute de bărci care pleacă pline cu imigranţi din Africa spre Europa găsesc la apropierea de coastele Italiei, în regiunea Lampedusa, panouri uriaşe cu mesajul „Plecaţi înapoi”.

Insula Lampedusa este cea mai apropiată aşezare europeană de coastele Africii şi se luptă acum să gestioneze valul de imigranţi africani care încearcă să scape de tensiunile de pe continent.

„Este evident că Italia a fost abandonată de Europa”, a declarat săptămâna trecută la Bruxelles ministrul italian de externe Franco Fratini. „Nu putem să fim jandarmul Europei”.

Lasă-i bre, oricum nu rămân în Italia. Ei se duc în Franța că-s vorbitori de franceză și să se spele pe cap cu ei. Au vrut colonii și au profitat, păi să plătească așa cum fac și britanicii cu mâncătorii de curry!

14 thoughts on “Exodul „biblic” din Africa

 1. 😆

  mda, asta îmi aduce aminte de ce zicea ‘gadafi’ : dacă situaţia din africa nu este rezolvată iar ţările UE nu îi dau bani să potolească populaţia, europa se va trezi cu o avalanşă de vreo 20 milioane de negrii pe capul lor.

  ceva în genul.

  asta nu e problema, dacă o punem ca problemă, eu nu o văd totuşi , ci ce o să fie când or veni japonezii…

 2. Am auzit ca mananci mancare indiana la Londra, mai buna decat in Bombay. 😆
  A fost al meu acum vreo 3 ani in vizita la un var si zicea ca in Londra cele mai multe imbisuri din astea care livreaza la domiciliu sunt indiene si pachistaneze. Chinezii suntpe locul 2 si abia pe locul 3 e pizza italienilor. Muahahaha…..

 3. yes, he did:

  japonezii n-au de ce sa vina la noi cand o duc asa de bine la ei. au PIB-ul sensibil egal cu cel al Chinei dar sunt 10% din populatie, deci sunt boieri mari.

  japonezii dupa ce ies la pansie traiesc in medie 20 de ani, timp in care se plimba in lume si fac o multime de poze. nu le plange lor de mila ci noua. mare lucru daca si indienii vor sa vina la noi, eu nu cred.

 4. Pai stai, Castro i-a oprit pe cubanezi? Ca din ce vad la tv si in filme, astia au ocupat Florida. Ce arme atomice, pune saracii sa invadeze tara mai bogata si sa faca sute de copii, iar in 50 de ani vei fi stapanul acelei tari. 😛

 5. Normal, cei mai multi indieni sunt in UK nu in India, culmea. Cum si cei mai multi tigani sunt in Spania si Italia, nu in Romania! :))

 6. da, in sensul ca evolueaza genetic si generatia urmatoare numai moare la acelasi pesticid 😆

 7. Nu si daca ii extermini pe toti acum – in bucatarie. Daca raman urmasi fi sigur- se vor razbuna pe tine si pe vecini
  Cu gandacii nu e de glumit 🙂
  Imi amintesc ca pe vremea lu Ceausescu apartamentul cu 4 camere din blocul de betoane in care locuiam cu ai mei nu aveam nici un gandac, as fi emigrat, atat de frica imi era de ei.
  In schimb, pe alt palier, la et 4 prietena mea colcaia – bucataria era ocupata de ea cand isi facea cafeaua si apoi de gandaci cand isi faceau rondul. Inlemneam cand vedeam unul. Gandac era tot ce trecea de marimea unei furnici
  Viata grea, ce mai……
  Da de ce nu-i starpesti?

 8. Fu gluma, proasta, dar tot gluma. Era o comparatie care fiind repetate a devenit adevar! 😉

  N-am gandaci, n-am avut niciodata, iar daca as avea cred ca mi-as cumpara o tarantula ca am suflet mare, de ce sa-i omor chimic?

 9. lol.

  vine, vorba, eu nu am gandaci dar am furnici, vreo cateva zile pe an.

  ati mai auzit de furnici care ies din prize?

  vin prin gaurile de la fire din subsol sau wtf.

 10. nu stiu ce sa zic, n-am taratoare sau insecte prin casa pentru ca n-am mancare, deci n-au de ce sa vina! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *