Gaddafi’s letters

As reported earlier today, Moammar Gaddafi sent a letter to Barack Obama, and another to Nicolas Sarkozy, David Cameron, and UN Secretary-General Ban ki-Moon.

Addressed to Obama (or, in Gadhafi’s words, „our son, the honorable Barack Hussein Obama”):

As I have said before, even if, God forbid, there were a war between Libya and America, you would remain my son and I would still love you. I do not want to change the image I have of you …

Addressed to Sarkozy, Cameron, and Ban, and a little less friendly:

Libya is not yours. Libya is for the Libyans. The Security Council resolution is invalid because it does not follow the charter regarding the internal affairs of any country. This is terrible oppression, crude aggression. You never have the right to intervene in our internal affairs. Who gave you this right? You will regret it if you dare to intervene in our country. Our country is not your country. We cannot fire a single bullet at our people.

61 thoughts on “Gaddafi’s letters

 1. offtopic :

  criza din 30 a venit din cauza braziliei. sua dezvoltase afaceri cu cafea si speculase prea mult actiuni.-.. cat o sa se vanda. meanwhile in brazilia toti taranii tampiti au oprit orice alt fel de soi de platatie si au pus cafea.

  sua ajunsese la un moment dat sa aiba cafea prea ieftina si prea multa, cazand bursa cu totul . there you go.

  ce naiba putea sa codifice nostradamus. cartea aia a scris’o pentru fiisu, un fel de ghid din care sa proteasca si sa scoata in continuare bani. chiar si daca ar fi ‘ascuns’ ceva rpintre randuri, nu vad ce ar fi putut cugeta special un astrolog.

  —-

  cauzele rm2 sunt faptul ca japonia si germania au fost tari in gura.

 2. Sunt sensibila pentru ca sunt si eu jumate ” sand nigger” dupa „sand-nigger-ul” de taica’meu. Intelegi acum ? Nu are legatura cu politically correct. Pentru mine nu e funny. Logic.

 3. si eu ca roman daca-s facut tigan trebuie sa ma agit? eu sunt eu, nu-mi pasa de etichetele astea si n-ar trebui sa nu-ti pese nici tie, dar uite, de dragul tau promit ca nu o sa mai repet expresia. 🙂

  4 fun:

 4. Da, da, OTVul o sa aiba emisuni , nu gluma. Nu s ce sursa de informare au in Ro cei care nu folosesc internetul dar mama mea nu prea citeste stiri online, se uita la TV din cand in cand si-mi zicea azi ca oaw, e razboi acolo in Libia si ca vede peste tot libanezi care il vor pe Gadafi si fac lobby pentru el. Si ma intreba cum se poate asa ceva . Nu m-.as mira ca in curand sa prezinte Diaconescu Stiri la ProTv sau de ce nu, Simona Sienzual aia……. Mai daca bine imi aduc eu aminte nicio televiziune din Ro nu a reusit sa fie impartiala in ultimii zeci de ani – da nici una

  Critic- asta e, , sa il planga dupa ce crapa, asa cum plang si cei care au ramas fara copii, sotii, frati, mame , tati si le-au lipit amaratilor pozele pe peretii moscheilor din Benghazi……

  Asa si cu Ceausescu : il plang cativa pensionari dar ala la care i-a murit copilul impuscat prin Timisoara si Bucuresti, omul ala uraste si cravata de pionier. Asa e viata asta,,…

 5. io am impresia ca FSN nu a ordonat ca armata sa traga aiurea, cine trebuia impuscat era Ceasca.

  dar in fine

 6. Eu cred ca a fost si mai simplu: Ceausescu a ordonat „generalilor” sai sa dea ordin sa se traga. Nu cred ca in acea situatie lua decizii altcineva….

 7. pai n-avea cum, cel putin in bucuresti.

  dar chiar si la timisoara sau unde a fost. ce naiba, eu stiu ca cei care erau impotriva sistemului erau trimisi la re=educare, adica munca fortata.

  in buc tati iliescu & co. au pus mana pe ceasca. ce a fost dupa numai depinde de comunisti.

  nu stiu, nu cred ca FSN urmarea violenta. am impresia ca ei planificau de ani de zile lovitura de stat, dar 25dec89 a fost ceva extrem de spontan, se asteptau sa il ia pe ala, sa iasa la microfon, democratie si totul s-a terminat.

  faza naspa e ca daca consideram timisoara ca inceputul revolutiei, laszlo tokes este erou si declansatorul ei 😆

  cica tokes era popa, a inceput cu nationalisme maghiare, au venit securistii, nu a vrut sa cedeze, s-a adunat lume, proteste, studenti, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *