De ce sunt chemați la națională Marica și Deac?

Ciprian Marica

Considerat titular lângă Mutu, Marica nu şi-a rezolvat încă situaţia la Stuttgart după conflictul cu antrenorul Bruno Labbadia. Și tot stă pe bară de 7 săptămâni, ultimul meci oficial a fost pe 30 ianuarie, VfB – Freiburg 0-1, schimbat în minutul 71.

Ciprian Deac 

Mijlocașul a jucat 135 de minute în ultimele 44 de zile. Știu, enorm și chiar mă mir cum de nu e obosit pentru meciul cu Bosnia.

Noroc că în intervalul ăsta a fost și amicalul cu Ucraina, 2- 2, de pe 8 februarie că altfel cu greu se adunau câteva minute. Dar mare lucru dacă nu va fi titular, doar nu a mai evoluat într-un meci oficial la echipa de club de pe 29 ianuarie, Schalke – Hoffenheim, 0-1, când a și fost schimbat la pauză, deci e odihnit și bun de joc, right?

De Florescu care n-a mai jucat la Alaniei Vladikavkaz de 4 luni, ce să mai zic?

4 thoughts on “De ce sunt chemați la națională Marica și Deac?

  1. Eu nu inteleg ce mai cauta inca Razvan Lucescu la Nationala. Omul nu are experienta si nu stie sa faca o echipa

  2. Bine ca avea Piturca, marele antrenor care in 5 ani la Steaua a luat un titlu si la echipa nationala a facut rahatul praf. da, ne-a calificat el odata … cum a facut asta e usor incert. sansa, norocul, astrele si raul, raul ne-a fost prieten si cu chiu cu vai am ajuns la europene si ne-am facut de ras acolo.

    Toti o apa s-un pamant!

  3. Daca termina cu politica poate il resapeaaza astea pe Nea’ Puiu ….. a cam lipsit cand s-au rotit cadrele la nationala … sau poate Hagi

  4. Dar intai sa-si cumpere niste zeci de iconite :))

    Hagi!? Haidi, bre, nu vezi ca e praf si unde trece el nici iarba nu mai creste? Un Petrescu, un Lucescu tatal .. astia e buni, poate si un Dorinel Munteanu sau Andone ar fi buni! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *