Yemenul a avut o rușine de dictator!

Ca urmare a protestelor din Yemen, la care au fost uciși 50 de oameni, preşedintele Ali Abdullah Saleh a declarat că este gata să predea puterea.

Ce face Moammar Gaddafi în Liban Libia, știm și treaba lui, dar să renunți mai ușor decât cel din Egip? Mai mare rușinea, zău așa! Păi pentru 50 de oameni nu ar renunța nici Barack Obama la putere. Pfff, eu în locul lui n-aș mai ieși din casă de rușine.

Clar, nici dictatorii nu mai sunt ce erau. Da, știu, Ali Abdullah Saleh este președinte ales de popor și nu dictator.  Aham, așa zice si wiki.

A fost mai întâi președintele Yemenului du Nord din 1978 până în 1990, a devenit președintele Yemenului unificat în 1990. A fost primul președinte ales prin vot direct în 1999 cu 96 % și reales la 22 septembrie 2006 cu 77,2% din de voturi.

7 thoughts on “Yemenul a avut o rușine de dictator!

  1. Ai inteles gresit. Ali Abdullah Saleh a declarat ca „preda puterea DAR numai in mainile potrivite (si respectiv) alese de popor”. Acum ia zi, daca vroia dansul sa infiripeze conditiunea asta ce-l costa sa tranteasca un referendum??? A, nu, el vrea sa predea puterea lu fiu-so daca se poate
    Dupa 20 si cati de ani i-ar fi vremea si lui……sa se duca la naiba cu sistemul lui corupt cu tot.Aaaa si mai zicea ca „nu oricui oportunist care sa fie fie corupt”
    Adica dansul doreste un oportunist de familie buna!

  2. Sa postez clasamentul sau cum? De ieri vroiam sa zic ceva, dar sunt asa multe si nu am chef sa scriu … lasa ca aven derby cu Luxemburg acum! 😉

  3. Stai asa ca eu nu prea le am cu politica la nivelul tau, coane Leonida… Ce legatura are Gaddafi cu… Liban?????

  4. a vrut sa zica libia cred.

    numele libanului este in mod real lebanon. eu i-as spune liban libiei, dar trollolol, traiasca academia franceza romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *