Peștoaica gravidă!

Azi mi-am aminti o întâmplare din copilărie. Se făcea că eram prezent când era curățată o știucă imensă și odată cu despicarea pântecelui și scoaterea mațelor, a ieșit și un pește mic. Firește, unu ce probabil îl mâncase înainte de a fi prinsă, dar eu credeam că e puiul ei și m-am pus pe plâns.

Dar nu așa, plâns cu suspine și tot tacâmu!

Și nu doar asta, dar după am crezut că e vorba de un delfin, nu o simplă știucă. Nu știu de ce, dar așa credeam. Probabil văzusem unul la Teleenciclopedia și aia a fost. Era să uit, ofc că puiul l-am pus într-un borcan în speranța că-și revine și din nou ofc, mama l-a aruncat în wc, iar eu mai tare m-am pus pe bocit.

Mi-am amintit de fază în timp ce curățam un pește azi. Nu că ar fi primul, dar mie nu-mi place și probabil pierdut în gândurile mele …

Eu sunt genul care a făcut din a tăia mielul de Paște o tradiție. De cel puțin 4 ani tot fac asta. Și cu porcul de Crăciun la fel. În fiecare an ne filmăm, facem poze și e o atmosfera super. Mai mult, cică aș fi un măcelar priceput. 

Ce să zic … e o altfel de senzație când simți carnea caldă și te murdărești de sânge.

Un banc sec ce are legătura cu nimicul scris mai sus:

– Fetelor, vă place peștele?
– Nu, că ne bate!

10 thoughts on “Peștoaica gravidă!

  1. „Ce să zic … e o altfel de senzație când simți carnea caldă și te murdărești de sânge.”

    suna dubios asta 😆

    serial killerfag detected, 😆 :p

  2. Eh, sa nu intelegem altceva decat trebuie. La Stirile de la ora 5 sigur nu apar … cred! 😛

  3. Postarea ta mi-a produs greturi matinale! Plus de asta, in ameteala mea, am citit ca titlu: Pustoaica gravida….si nu pricepeam de ce tot vorbeste despre un peste!

  4. LOL, cum se impaca dogma crestina…si cand spun crestina ma refer la Cristos, cu luarea unor vieti? Acele vietati nu sunt create tot de divin ?

  5. Atat cat nu o faci cu patima si pofta, gen vanatoare sportiva, ci o faci pentru hrana cred ca e permis. Plus ca toata natura a fost data spre folosirea omului.

  6. Homo Sapiens nu e o specie ierbivora, decat prin alegere, in reste poate manca orice pe planeta asta. 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *