The best troll ever!

Dacă nu știi cum să enervezi niște femei, ar fi bine să înveți de la nenea ăsta. Știu, e musulman, dar asta face și mai amuzantă situația.

Vizionare plăcută!

Pentru frații creștini recomand (scoasă din context) Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel cap. 2, v. 11 – 14

11. Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea.
12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
13. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva.
14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă.

24 thoughts on “The best troll ever!

 1. Motherf***ers ! Asta cu batutul femeii e precis o „traditie” barbateasca pe care o practicau prin Arabia inainte sa vina Islamul si ce s-au gandit ciufutii…sa o introduca in religie ca facand parte din invatatura lui d-zeu, ca sa-si poata altoi femeile in continuare. E convenabil pentru niste nenorociti sa dea vina pe D-zeu decat sa recunoasca faptul ca ei au cateva suruburi lipsa la cerebel. Cand aud discutii din astea chiar ca face parte din momentele cand mi-e jena ca sunt musulmanca.

 2. hehehe, frumos nu? eu de doua ori m-am uitat la clip si mai tare am ras a doua oara. mi se pare genial. :)))

  nu au introdus nimic, asa i-a zis Arhanghelul Gabriel lui Mahomed, deci e voia lui Allah. lasand gluma, sa nu uitam practica asta cu batutul e intalnita prin toate tarile musulmane. femeia sa fie supusa si tacuta, inferioara barbatului si altoita ori de cate ori are chef. mai mult si pedepsele difera, chiar si pentru adulter. un musulman scapa mai usor decat o musulmanca. lumea se schimba greu, iar unii nu-si doresc oameni destepti. muftiu vrea musulmani destepti? americanii vor musulmani destepti? normal ca nu! sa traiasca ca-n evul mediu si e perfect, sunt usor de controlat.

  adica imi e imposibil sa inteleg cum este acceptat ca unor femei sa li se taie nasu, sa li se toarne acid pe fata, sa fie batute cu bestialitate si nimeni sa nu zica nimic. in istam exista si reguli cum sa le bati … „nu mai mult de 10 lovituri”. wtf!?

  extremismul nu e bun in nici o religie, oricare ar fi ea. lumea trebuie sa se schimbe curand ca nu o vad bine si implicit nici pe mine.

  nu mai exista normalitate. la noi daca nu esti o femeie cu tatele pe afara nu mai esti femeie. eu rad, dar e cam de plans.

 3. Ionut, Nefe are dreptate . 😀 Salbaticii aceia talibani din Afganistan nu au ca acoperire religia , ci psihozele si un grad de incultura covarsitor. Multi nu stiu sa citeasca dragulmeu, asa ca parte religioasa au luat-o si ei de peunde au apucat intre un joint si fabricarea unei bombe.

  Stai linistit ca o femeie desteapta si de familie bunicica are ac de cojocu lu barbatsu daca ii aplica acela o palma „religioasa”. Sunt persoane care judeca astfel de lucruri la ei si barbatul plateste daca se dovedeste ca a si-a abuzat femeia pe nedrept ( la musulmani ca la noi nu sunt 😀 )

 4. „Traditia” cu batutul sau abuzul fizic al femeii exista in toate tarile, nu numai cele musulmane. Diferenta consta in faptul ca in alte tari asa ceva e pedepsit prin lege si nu propovaduit de religie. Cand despre mutilari fizice, asa ceva nu este permis nici chiar in Islam.

 5. Au scris destui profesori universitari si la ei comentarii pe marginea comportamentului religios intre barbat si femeie dar fii sigur ca extremistii nu sunt interesati sa afle adevarul. De ce? pai pentru ca le place „dreptatea stramba” si senzatia de superioritate.
  Ce alora din Saudi le-aspus Allah ca femeile nu au voie sa conduca masini sau sa plece singure din tara? Nu, dar de-astia gen „Ucenicul lui…….” sunt peste tot.

 6. Ionut, eu am citit si Quranul din scoarta in scoarta si Sharia. Iti spun eu ca nu exista justificare in religie pentru mutilarile alea. Nu am citit de vreo lege sau verset care sa propovaduiasca asa ceva, deci lasa…nu mai zi tu ca exista suport in religie. Ca sa afirmi asta, trebuie sa cunosti pe deplin acea religie. Nu crezi ?

 7. Oarecum. Da, sunt analfabeti si manipulati. Din punctul lor de vedere Allah permite asta si li se pare normal. Nu stiu, zic si eu! 🙂

 8. Pai e pe bune treaba ca in Arabia Saudita femeilor le este interzis condusul. Crezi ca mentioneaza Islamul asa ceva ? Pffff….

 9. Da, mereu mi-am dorit sa mor de cald, sa fiu imbracat in cearceaf si sa nu am voie sa vb cu femei. De bice pe spate nici nu mai zic, e dorinta mea de mic. :))

 10. Primul comment lasat de cineva pe blogul asta intra in moderare, dupa sunt la liber toate.

 11. e un obicei social oricum sa spui ca femeia e inferioara, ce ar mai conta ca si biblia veche de vreo cateva sute de ani e si ea misogina.

 12. Gheorghe, contextul e pe cat se poate de clar. Paverl ii scrie lui Timotei, ii da sfaturi si ii impartaseste unele coduri de comportament crestinesc in ceea ce priveste barbatul si femeia . Mai clar de atat nici ca se poate.

  ” 9. Vreau, de asemenea, ca femeile să se roage îmbrăcate în chip cuviincios, cu ruşine şi sfială; nu cu împletituri de păr, nici cu aur, nici cu mărgăritare, nici cu haine scumpe, ci cu fapte bune, cum se cuvine femeilor care spun că sunt evlavioase.
  15. Totuşi ea va fi mântuită prin naşterea de fii… ”

  Deci mantuirea vine prin faptul ca suntem „fabrici de copii”.

  Ephesians 5:22-24 : ” Wives, submit to your husbands as to the Lord. For the husband is the head of the wife as Christ is the head of the church, his body, of which he is the Savior. Now as the church submits to Christ, so also wives should submit to their husbands in everything.”
  1 Peter 3:7 : ” Husbands, in the same way be considerate as you live with your wives, and treat them with respect as the weaker partner…”

  Paul of Tarsus zice ” If a woman is raped within the city walls and does not call out then she shall be stoned „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *