Biblia din Parlament

La investirea într-o funcţie publică demnitarii români depun un jurământ cu mâna pe Biblie, încheiat cu formula „Aşa să mă ajute Dumnezeu” şi, totuşi, în România au fost emise acte normative, susţinute şi votate în Parlament, care sunt în contradicţie, uneori făţişă, cu fundamentele biblice şi, desigur, cu învăţătura Bisericii.

Se încearcă legiferarea unor comportamente, obiceiuri, deviaţii, considerate de învăţătura creştină bi-milenară ca fiind îndeletniciri ale pierzaniei: prostituţia, homosexualitatea, concubinajul, avortul, mai nou pornografia, tinzându-se spre înlocuirea, rând pe rând, a legilor inspirate din cultura tradiţională.

9 thoughts on “Biblia din Parlament

 1. misto, e un om destept … lucru rar intalnit la ardeleni.

  ceva ce ar trebui sa dea de gandit ateilor: ” Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri” Tutea

 2. mnu, asta pe langa crestin fanatic era si legionar. ar face chiar publicitate negativa crestinilor.

  „Legionarul este românul absolut.”

  „Corneliu Codreanu a fost o personalitate. Personalitatea e un ins care influențează ambiția prin propria lui forță harismatică; un om cu har. Și Codreanu a avut avest har, a făcut o Mișcare puternică.”

  „Legionarismul a fost o revoluție pentru că a însuflețit o generație, construind ordinea de stat pe substanța istorică a poporului român.”

  visa si masoni

  „Francmasoneria doreste puterea cu lozinci democrate. Nu sunt religiosi, au o singura religie: propria lor doctrina. Pe dusmani ii anuleaza social. Au o structura supranationala, deci sunt antinaturali. Toti cei care aspira la unitatea speciei om anuleaza principiul competitiei intre popoare; anuleaza insusi principiul civilizatiei moderne, nascuta prin lupta.”

  era si rasist

  „Antisemitismul nu este o reactie spontana a romanilor, a germanilor, a polonilor, a maghiarilor, a francezilor, a americanilor, ci e provocat de evrei prin exces.”

  da’ uite ca simpatiza cu machidoni.

  Ma intreba Marin Preda cum erau macedo-romanii si i-am zis: Domnule Preda, macedo-romanii nu sunt romani, sunt super-romani, romani absoluti. Atat de napastuiti si goniti, au instinct national de fiara batuta. Iar eu si dumneata, pe langa ei, avem forta domestica de ratze. Macaim. Am stat cu macedoromanii in temnita. Ii bateau pana ii omorau, dar nu declarau nimic. Au o barbatie perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *