Europa „fură ploaia Iranului”

Mahmoud Ahmadinejad este un fel de Corneliu Vadim Tudor nesedat și la a treia cană de cafea, deci nu vine ca o surpriză faptul că a putut spune că țările occidentale complotează în vederea „provocării secetei” în Iran prin folosirea echipamentelor hi-tech pentru a drena norii de picăturile de ploaie.

Din păcate, la puţin timp după discursul preşedintelui iranian susţinut la inaugurarea unui nou baraj din centrul ţării, a început să plouă.

EPIC FAIL IS EPIC

10 thoughts on “Europa „fură ploaia Iranului”

 1. In primul rand, depinde ce intelegi prin holocaust. Daca intelegi faptul ca niste tari, printre care Germania si mai stiu eu cine, probabil si Romania si etc. au omorat intentionat niste evrei, ca asa li s-a parut lor ca e bine, atunci probabil a existat.

  Dar daca intelegi ca datorita faptului ca nustuce strabunic de-al meu a omorat evrei la vremea lui, eu trebuie sa le dau evreilor niste bani, atunci nu exista asa ceva..

 2. Legat de prima parte: In razboi nu moare lumea sau cum? Holocaust nu s-a intamplat si pe continentul american? Au murit 50 mil de indieni. Poate e prea departe, dar de ce au patit armenii, genocidul, de ce nu vorbeste nimeni? Turcii au omorat 2.500.000 de armeni pentru simplul fapt ca erau ortodocsi.

  Doar eu vad conspiratia?

 3. pentru gheorghe
  probabil si Romania si etc. au omorat intentionat niste evrei, ca asa li s-a parut lor…..
  atentie la limbaj jidanii au fost deportati nu omarati in romania

 4. Nu prea cred, stiu ca au fost transportati cu trenurile CFR, dar nu si omorati.

 5. @critic Nu cred ca s-au apucat sa construiasca lagare, dar la Iasi cica i-a omorit politia si i-au plimbat un pic cu trenul… prin soare, fara apa si mancare, cateva zile… si ar fi murit vreo 3/4 din ei.

  In fine, pe mine nu prea ma intereseaza. Adica eu personal n-am cum sa zic cu nici un fel de certitudine daca au omorat sau nu evrei, ca n-am fost acolo, dar ce treaba au ei cu finantele mele personale? Sa ia din pensia lu strabunicu daca chiar se simt indreptatiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *