Amatorism feroce

Un adolescent din Germa­niei a murit după ce a fă­cut un concurs de băut tequila cu pa­tronul unui bar din Ber­lin. Tânărul a re­uşit să dea pes­te cap 45 de shoturi de tequila.

Din păcate, la scurt timp după ispravă, Lukas, de doar 16 ani, a a­juns în co­mă la spital cu o alcoolemie de 4,8 la mie. Nu mult după internare, inima puştiului a încetat să mai bată.

N-ai cu cine mă. Păi te încurci la 45? Nu degeaba toți sunt dezamăgiți de generațiile care vin din spate. N-ai cu cine, clar.*

Și mai e de zis că po­trivit Bild, patro­nul, care acum e acuzat de vătămare corporală şi omor, ar fi trişat la concurs şi a primit de mai multe ori apă, în locul băuturii spirtoase.

Dacă și pe unu de 16 ani simți nevoia să-l păcălești …

*să zicem că are circumstanțe atenuante fiind concurs și a fost unu după altu, că dacă a fost pe parcursul mai multor ore, ambii sunt fătălăi.

4 thoughts on “Amatorism feroce

  1. Mie mi se pare o prostie bautul de tarie(tequila, wodka whiski sec, palinca …etc) pana la stadiul de a te face muci daramite 45 de shoturi de tequila. Plus ca patronul cu sau fara trisat e un cretin.

  2. pai de la ce varsta se pot consuma bauturile alcoolice la astia?
    daca e 18 ca la noi sau 20 ca la altii, patronul ala ajuge fix dupa gratii

  3. @ Madalin Blidaru : Pai nimeni nu-si doreste sa moara asa, sa fim intelegi, iar cei ce o patesc … ai auzit de selectie naturala, nu? 😀

    @ paispe net : Pana ca patronul sa fie cretin, e las. Mi se pare mult mai grav in exemplul de mai sus. Pustiu s-a dus in glorie, castigand concursul … macar are un merit!

    @ Bogdan : Ca-i 18, ca-i 20 sau 21, nici nu mai conteaza din moment ce avea 16 ani. Mi se pare totusi exagerat ceea ce tu ceri (inchisoare) ca pana la urma nu i-a turnat el pe gat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *