Japonezii erau razna și până la Fukushima

Mitsuyuki Ikeda, om de ştiinţă în cadrul unui laborator din Okayama, a reuşit să realizeze bucăţi de carne din proteinele obţinute din excremente umane.

Ikeda a fost chemat de compania de utilităţi Tokyo Sewage, care administrează canalele capitalei Japoniei pentru a găsi posibile căi de utilizare a dejecţiilor transportate prin canale.

Pe scurt, a descoperit că nămolul conţine multe proteine ca urmare a cantităţii foarte mari de bacterii care trăiesc în acest mediu. Astfel, sunt extrase proteinele din acest nămol şi combinate pentru a crea carne artificială. O astfel de carne conţine 63% proteine, 25% carbohidraţi, 3% lipide şi 9% minerale.

Faza tare abia acum vine … cu ajutorul unor coloranţi şi arome pe bază de soia, carnea are acelaşi gust precum burgerii, sunt de părere consumatorii care au testat noul produs.

Bre, mare lucru dacă la McDonald’s & co nu-i deja folosită carnea asta și poți spune că foarte mulți mănâncă rahat, la propriu.

sursa: Ziarul Financiar

One thought on “Japonezii erau razna și până la Fukushima

  1. Asta-mi aminteste de dilbert cartoon-ul asta. Face dilbert o rosie care creste carne cu care spera sa opreasca foametea mondiala. Si se duce in elbonia, unde erau numai saraci care se hraneau cu namol. Dar planta lui secatuia namolul de substante nutrivite si fructele ei aveau un gust naspa, deci au inceput aia sa moara de foame :))

    http://www.youtube.com/watch?v=MVzuNID-keM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *