LulzSec sunt deschişi și sugestiilor, nu doar la prohab!

Hackerii din grupul LulzSec, cunoscuţi în special în urma atacurilor derulate împotriva companiei Sony, au postat pe Twitter un număr de telefon pentru a primii sugestii de la internauţi în privinţa următoarelor ţinte.

Mai mult, au anunţat că au atacat opt site-uri până în prezent la sugestia celor care i-au sunat. Numărul de telefon are prefixul statului Ohio, însă este puţin probabil ca hackerii să se afle în statul american.

Metoda folosită pentru atacarea siteurilor a fost DdoS (distributed denial of service) și pe cuvânt că am vrut să le prezint blogul lui Perfu, dar am uitat. 🙁

LulzSec şi Anonymous sunt cele mai cunoscute grupuri de hackeri în prezent.

3 thoughts on “LulzSec sunt deschişi și sugestiilor, nu doar la prohab!

 1. ms … graba strica treaba! 😀

  da, perfu a fost rezolvat din incheietura mainii … nu se incurca ei cu asa prosti, au si eu mandria lor. dupa le zicea Perfu ca au internet gratis si host gratis si-s gelosi ca el scoate lovele din blog. :))

 2. pai perfu nu mai are blog 😀
  suspendat pentru neplata

  in plus anon nu e un grup de hackeri, e un fel de ong anarhic ca oricine poate sa dea cu loic in ce directie canta anon, nu tre sa fie haxor
  anon cere ca un atac sa se desfasoare si persoanele care sunt de acord cu asta se raliaza miscarii
  astilalti sunt exact invers, atacurile le desfasoara ei la indemnul maselor
  este posibil ca LulzSecurity sa fie un splinter group al Anon sau sa aiba tangente insa vorbin de 2 animale extrem de diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *