This is not kosher!

Un tribunal rabinic din Ierusalim a condamnat la moarte prin lapidare un câine vagabond, suspectându-l că este reîncarnarea unui avocat laic ce îi insultase pe judecătorii instanței în urmă cu 20 de ani.

Câinele intrase în Tribunalul de litigii economice din cartierul ultraortodox Mea Shearim din Ierusalim, speriindu-i pe cei aflați în sala de judecată și în ciuda încercărilor de a-l scoate afară, animalul a refuzat să părăsească incinta.

Unul dintre judecători și-a amintit deoadată că în urmă cu circa 20 de ani, un celebru avocat laic, care ofensase tribunalul rabinic, a fost blestemat de judecători ca spiritul său să se reîncarneze într-un câine. Avocatul respectiv a murit în urmă cu câțiva ani.

Simțindu-se încă ofensat, unul dintre judecători a condamnat câinele la moarte prin lapidare, recrutând copii din cartier pentru a executa pedeapsa. Din fericire, câinele a reușit să scape.

sursa: hotnews.ro

Două chestii:

1. Rabinii nu trebuiau să fie înțelepți și plini de pilde? Ha! Să mai aud pe cineva plângându-se că preoții au mașini de lux, că …

2. Iudaismul condamnă reîncarnarea, deci de unde idioțenia asta? Bun, și chiar de ar fi real, avocatul din trupul câinelui a așteptat mai mulți ani până să dea năvală în tribunal? Why?

7 thoughts on “This is not kosher!

  1. Hmm, dar se dadea ca sursa un site de stiri de la ei. Parca nu s-ar face evreii pe ei de ras aiurea …

  2. Mi se pare ca sunt doar idioti. La fel cum si catolicii erau suficient de Idioti sa spuna ca pamantul e drept si nu se invarte …etc. Or sa mai treaca si la ei destui ani pana se desteapta.

  3. Daca prin catolici intelegi oamenii de stiinta a acelor vremuri, da. 🙂 Este fals sa spui ca cei ce promovau ideea asta erau claricii (preotii, cardinalii si papa) cand oamenii de stiinta sunt cei ce au dus-o la lumina si tot ei sunt cei ce au infirmat-o.

    Cine ar fi citit Biblia si-ar fi dat seama de la inceput.

  4. Catolicii s-au prins până la urmă cum stă treaba cu Pământul, da’ ia intraţi voi la siteurile ortodoxe talibane să vedeţi că acolo încă nu s-au lămurit: consideră că tot ce afirmă ştiinţa în legătură cu universul e o conspiraţie mondială, iar Pământul e vechi de 7000 de ani… 😆 Şi sunt site-uri cu trafic la greu, nu aşa…

  5. Doamne ce prosti. Cum sa crezi ca pamantul e vechi de 7000 de ani cand e clar ca are 7519 ani. 😀 😀 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *