Sport Balance Energy & Flexibility

Worn by pro athletes like Lamar Odom, Shaq, Carmelo Anthony, Ricky Romero, Alex Rodriguez and Tiger Woods, Power Energy Bracelets will increase your athletic performance and endurance.

Sport Balance is embedded with natural energy technology of mylar hologram that improves power, flexibility of your body and decreases stress and tension. Its natural range or freguencies has been shown to react positively with your body’s energy field an creating an overall wellbeing.

How does it work? Nearly everything has an inherent energy frequency. Some frequencies react positively with your body and other react negatively. When the special hologram in the Power Balance bracelet comes in contact with your body’s energy field, it allows your body to interact with the natural, beneficial frequency stored in the hologram. The results are improved energy flow throughout your body.

Una aveam și acum încă 4 pentru cei din familie. Placebo or not, it’s working!

15 thoughts on “Sport Balance Energy & Flexibility

 1. oh hai, scrie in spaniola pe ele

  „Repetati aceasta ultima proba cu bratara Sport Balance pusa”

 2. mai repede si tine mai mult.

  revenind la lucruri serioase, stii ca mi se pare ca frige? e ciudat … imi vine sa alerg mereu, jur! 😛

 3. vaaaaiii! nu pot sa cred cat esti de naiv!!!! o holograma te umple de energie. nu zau! pai noi suntem energie, iar ca sa amplifice energia gtrebuie sa fie un sistem circular si in nici un caz linear. adica vrei sa yici tu ca porti bratara aia si iti vine eregie din spatiu in corpul tau???

  fie este magnetica fie contine cupru. chestia cu bratarile de cupru era cunoscuta din antichitate. Curpul era f cunoscut pt proprietatile sale energetice, de aceea se folosea atat de mult in temple etc etc

  Fie contin si cupru si sunt si magnetice. ce mare filozofie!!!!
  si ca sa iti ofer si o explicatie, acest lucru este posibil pentru ca in cereirul nostru se gaseste cupru intr-o masura suficienta (substanta cenusie) si la fel in ficat si enzime (cuproenzime). cand sangele pulseaza la incheietura mainii, efectul de energie este amplificat.

 4. deci tocmai cand credeam ca o sa spui ceva inteligent, iar ai cacat-o.

  defapt e evident ca avand un metal termoconductor bun, se incinge repede la soare si simti tu pe mana si ai impresia ca wow, ce val de energie. acelasi efect l-ai putea obtine si cu un ceas ordinar din inox, dar dureaza cu mult mai mult.

  aveam un pdf pe undeva.. electricitatea creierului e chiar cu minus in fata cifra. nu face nici cat o baterie. electricitatea corpului nu esti fizica, ci chimica, se obtine prin potasiu, calciu, ma rog.

  luati manualul de biologie, firar scoala asta sa fie.

 5. Ionute, te sfatuiesc sa bucatesti una si sa te convingi. eu in locul tau asa as face!

  sutn sigura 100% ca vei gasi magnet sau pilitura magnetica si foite de cupru.

  TAI-O! TAI-O!TAI-O!

 6. Ionuţ, vezi că braţara aia îţi ia din propria energie. Dacă faci mişcări prea complicate, pierderea de energie te poate ucide! Vorbesc serios, am citit eu, în Eragon.

 7. @adc : 😆 😆

  erm, mai sus am citat fara sa vreau un site de stiri la misto, ca vad acuma data la articol „2014”. dar atunci cand trece curent prin tine, chiar se prajesc neuroni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *