Principal of a catholic elementary school in the Bronx is a white supremacist!

Frank Borzellieri has written for a white supremacist publication, has called diversity „a weakness”, and claims that rising black and hispanic populations will lead to a „New Dark Age” in America … and he’s also the principal of a Catholic elementary school in the Bronx where most students are black or latino.

Borzellieri was previously a school board member in Queens, and during that tenure he tried to ban „anti-american” literature, including a biography of Rev. Martin Luther King Jr., from school libraries.

He also wanted students to be taught that US culture is superior, the New York Daily News reports.

20 thoughts on “Principal of a catholic elementary school in the Bronx is a white supremacist!

 1. @Critic: stii cu cat se pedepseste violarea secretului corespondentei. Intre 6 luni si trei ani. Lasa ca te invat eu minte sa mai spargi casute de e-mail, botanistule!

  @Ionut: ai grija cine iti viziteaza blogul. si daca il cunosti pe blonavul asta mintal sau nu si tu, ramane de vazut, pentru ca blogul tau este locul unde comentreaza acest retardat!. Sper sa nu fii implicat si tu! spre binele tau!

 2. Foarte bine ai facut, asemenea lucruri trebuie sa inceteze, dar cum tocmai pe el il banuiesti? Si o sa-ti gasesc un loc la mine in blogroll, desi subiectul cu Inchinarea Fecioarei Maria nu prea mi-a placut.

 3. deci lol. da’ pe unde am mentionat eu ca-s botanist, what le fuck.

  oricum imi pare rau ca-ti stric sperantele, dar nu, ateul masonic hitlerist comunist nu ti-a spart contul, whatsoever.

  ai auzit la stiri, gata, se deconspireaza tot, aspartamul ajunge la purificat de ue 😆

 4. E bine de stiu. Nici sa n-o faci. Dar oare ea de proxy nu a auzit? La ce ajuta un ip? Sau ma duc in parc si stau pe wi-fi`ul moca de la primarie, intru pe un proxy si dupa fac magaria. Or stii militienii mai mult de mess cand e vorba de net?

 5. eu mai mult sunt preocupat de paranoia dobandita de pe urma la citit povesti conspirationiste si alte balarii, s-ar putea agrava.

  pe langa asta ip-urile sunt dinamice toate, nici nu are sens. spre exemplu eu mi-am facut geolocatie de enorme ori, si imi da ip-uri de baia mare, timisoara, pitesti, cluj, pe unde eu nici n-am calcat in viata mea.

 6. da, dar de pe net-ul mobil de la zapp arata bucuresti, idiferent de site-ul pe care il verific. 🙂

 7. Probabil pentru ca nu-si dau seama ca au, am vazut cazuri in care au stat cu virusi luni/ani de zile fara sa-si dea seama.

  Apropo, o stii pe-aia cu: 5000 de angajati facebook s-au cacat pe ei de ras cand gigel si-a facut pozele „private”. La fel si cei nu mai stiu cate sute de mii angajati google cand iti stergi tu un mail.

 8. Uite de ce e bine sa ai mailul curat si sa-ti tii info-urile in alta parte. Chestiile personale trebuie citite si sterse din mail. Chestii precum facturi & stuff, la fel si cu ele. Nu se stie cine intra si afla chestii …

  Ma crezi ca nu am mai auzit pe nimeni sa aibe virusi in pc? Pentru ca pana sa te protejeze antivirusul trebuie sa te protejezi tu. 🙂

 9. De aia de la Google nu-mi fac girji, oricum stiu tot, de unu precum Critic imi e frica! :))

  Legat de Facebook, ai vazut ca tot ce vb pe chat se pastreaza la mesaje. Ok, toate bune si frumoase, zici ca este echivalentul arhivei de pe mess, doar ca atunci cand dai pe X la mesajele din „mail”, ala nu e pentru delete, est ,,, si tine-te bine … archive! Deci alea nu dispar precum crezi ci se baga undeva. Unde? N-am nici cea mai vaga idee pentru ca nu le-am mai gasit si am tot butonat site-ul, dar sigur sunt pe undeva.

  Ca sa le stergi (chipurile) e o metoda a dracu de complicata pe care utilizatorii standard sigur nu o vor gasi. Ura!

  Acum ma intreb, stergandu-le sau arhivandu-le, o fi o diferenta?

 10. daia numai folosesc eu nici google, nici facebook si nici yahoo.

  eu unul am stat vreo 2 ani fara antivirus, si fara virusi in pc. simplu, nu descarc programe, plus ca majoritar am stat pe linux.

 11. Ionele tu unde esti in poza maica, ca nu te vaz ? Nu esti ala din randul doi din dreapta ? 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *