Ne-am chinuit cu cea mai slabă naţională din lume

România a câştigat la limită, scor 1-0, amicalul cu reprezentativa statului San Marino. Acum putem spera la un rezultat bun si cu Luxemburg.

Important mi se pare că i-am pus cu botul pe labe și că tricolorii și-au demonstrat superioritatea încă odată.

După o primă repriză încheiată la egalitate, golul a venit în cele din urmă de la Herea care a şutat puternic din mijlocul careului, la o fază creată de Cociş. Așa că imediat a trebuit să fim atenți, să nu fim loviți pe contraatac de rapizii sanmarinezi a căror tehnică și disiplină tactică este recunoscută.

Oricum, am ținut de scor după golul marcat, dar dacă stau bine să mă gândesc și un egal în deplasare este cât o victorie, deci nu prea conta.

La finanul partidei, suporterii sanmarinezi au fost de-a dreptul nemultumiți, ei simțind că echipa lor merita victoria și nu-și explicau golul primit.

Să nu uitpăm că adversarul naţionalei României este pe ultimul loc în clasamentul FIFA, reprezentativa micuţului stat fiind la egalitate de puncte (zero) cu echipele din Andorra, Montserrat şi Samoa Americană. San Marino nu a câştigat nici o partidă oficială, singura lor victorie din istorie este cu Liechenstein, 1-0, într-un amical disputat în 2004.

8 thoughts on “Ne-am chinuit cu cea mai slabă naţională din lume

 1. oricum daca-si fac s-ar putea sa umileasca nationala de fotbal ca aia au harul in ei. 😀

 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *