Apollo 18

Deși NASA a pretins întotdeauna că Apollo 17 a fost ultima misiune întreprinsă de către astronauții nord-americani pe Lună, nava cu trei oameni la bord fiind lansată pe orbită pe data de 07.12.1972, au circulat destule legende legate de o misiune selenară secretă ce ar fi avut loc în decembrie 1973 și ar fi descoperit dovezi incontestabile ale existenței unor forme de viață extraterestre. NASA neagă autenticitatea așa-ziselor imagini de arhivă cu cei doi astronauți care ar fi constituit echipajul navei spațiale Apollo 18, însă destule voci susțin că acest zbor spațial explică adevăratul motiv pentru care oamenii nu au mai călcat niciodată pe Lună din anii ’70 și până în prezent.

Potrivit Space.com, NASA a plănuit, într-adevăr, o misiune Apollo 18 pe Lună, care a fost însă anulată din cauza constrângerilor bugetare.

În ceea ce o priveşte, Agenţia Spaţială Americană a declarat că are încredere în oameni că îşi vor putea da seama ce fel de film este Apollo 18.

Este, evident, un film de divertisment, iar faptul că ei numesc documentar un film de ficţiune este doar o strategie de marketing.

Bob Jacobs, purtătorul de cuvânt al NASA

Trailer Apollo 18:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *