The Ledge

Pe măsură ce tot mai multe filme cad pradă spectaculosului imaginilor 3D, The Ledge explorează o a patra dimensiune: cea a vieţii interioare, a sufletelor chinuite care stau pe marginea distrugerii emoţionale.

Scris și regizat de Matthew Chapman.

2 thoughts on “The Ledge

  1. Un film care pune intr-o lumina buna adulterul.
    Care transforma sotul incornorat intr-un fanatic religios (faza ca era impotriva gay-lor eu nu consider fanatism)
    Un film care in final pune eroul negativ (adica „juvetele”, cel care a fost practic ispititorul cu buna stiinta desi cunostea ca fata era casatorita), in rol de erou pozitiv, de salvator (desi nu s-ar fi ajuns in situatia de fata daca tot el nu si-ar fi pus deliberat in cap sa cucereasca o femeie maritata)
    Un film a carui morala finala este ca, daca vezi in jurul tau povesti si intamplari tragice, pai atunci este timpul sa-ti pierzi credinta in Dumnezeu (detectivul refuza sa se mai roage inainte de masa)

    Asa ca…este un film pe care l-as recomanda numai celor capabili sa-l inteleaga, altfel este riscant si poate lasa impresii total gresite (cum ar fi ca credinta in Dumnezeu te face sa fii ciudat si fanatic, ca iubirea ar fi de fapt pofta carnala, ca eroii negativi sunt de fapt poztivi etc)

  2. Cam asa ceva, dar este un film deosebit de restul ce pun accent pe efecte speciale si 3D. Eu l-as recomanda oricarui cuplu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *