Celelalte aplicaţii din al meu BlackBerry Curve 8900

BlackBerry Protect – Dacă-ți pierzi telefonul sau e furat, poate fi localizat, îl poți bloca, șterge tot ce e pe el sau chiar să pui să fie afișat un mesaj pe ecran cu adresa unde poate fi returnat. Și e free!

WhatsApp – Poate cea mai bună aplicație pentru chat.

Mr. Number – M-a scăpat de telefoanele-spam ale celor de la UPC care săptămânal simt nevoie să-mi prezinte noua lor ofertă. Și nici de la Unknown Number n-am mai primit nici o veste.

Twitter byResearch In Motion Limited – Nu știu să existe o aplicație mai frumoasă și mai practică decât asta. Nici cei de la Apple nu cred că au așa ceva. Se vede mâna celor de la RIM și nu înțeleg de ce au așteptat atât.

Photo Studio – Se ocupă de resize, crop, brightness, contrast, RGB color adjustment, hue, saturation, plus alte câteva efecte precum Grayscale, Ocean, Sepia, Mystique etc. Deci pentru utilizatorul standard este perfectă.

Battery Saver – Sunt mai multe care fac același lucru. Cel puțin așa zic ei, eu nu văd o diferență, dar nici nu mă lasă inima să-l șterg.

– Va urma –

4 thoughts on “Celelalte aplicaţii din al meu BlackBerry Curve 8900

  1. Auzi, da’ „Curve” asta al al tau a murit si el acum cateva zile cand s-a anuntat ca a cazut toata reteaua blecberista?

  2. Eu am putut descarca aplicatii. Bine, mai greu si dupa mai multe incercari, dar eu oricum nu folosesc chat-ul lor ca sa-i simt lipsa, so …

  3. Lasa, mah ceatu’, eu ziceam daca l-ai putut folosi pe post de telefon, ca printre altele, mai are si aplicatia asta, poate tu inca n-ai descoperit-o…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *