Lucian Bute a bătut și un bătrân. Să vină polițiaaaa!!!

După patru ani în care şi-a apărat cu succes centura mondială în faţa unor boxeri de mâna a doua spre a treia, Lucian Bute s-a aflat în faţa celei mai mari provocări a carierei, un meci cu un bătrân.

Deşi este trecut de prima tinereţe, la 42 de ani, Glen Johnson a spus că meciul cu Bute este crucial pentru soarta lui (sâc!):

Cariera mea începe după acest meci. Voi deveni campion mondial. Va fi război. Am trăit o mare decepţie la ultima înfrângere, cu Carl Froch (n.a. care l-a distrus și pe Arthur Abraham). Nu mai am de gând să o retrăiesc.

În schimb, Lucian Bute își umflă adversarul, ca și cum noi n-am ști cine este:

Este cel mai puternic adversar pe care l-am avut până acum. (n.a. adevărat) Glen Johnson a văzut tot ce se putea în boxul profesionist. A boxat cu cei mai buni (n.a. și mereu a pierdut), la începutul carierei a luptat şi cu Bernard Hopkins şi a lăsat o impresie foarte bună (n.a. da, dar cu impresia a rămas). Pot spune că este adversarul cu cea mai mare credibilitate. (n.a. în comparație cu anonimii de până acum) CV-ul său spune foarte multe despre el. Este un pas mare pentru mine în direcţia bună.

Bonus: La pariuri,  Johnson avea cota 7. Deci nimeni nu se pricepe la box, numai Bute o face. Cum să ai cotă 7? Steaua, în 2006, pe Bernabeu, împotriva celor de la Real avea o cotă de 2.12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *