Mayweather, you’re next!

Odată cu victoria în faţa lui Juan Manuel Marquez, filipinez Manny Pacquiao nu prea mai are adversari de calibru pe care nu i-a învins.

Fanii boxului din lumea întreagă aşteaptă lupta cu Floyd Mayweather Jr. – poate cel mai aşteptat meci de box din ultimii ani. Americanul Mayweather Jr. este celălalt superstar de la „supermijlocie”, însă cele două tabere nu s-au înţeles încă asupra unei lupte directe.

P.S. Succesul lui Lucian Bute nu l-a impresionat deloc pe englezul Carl Froch, care a comentat meciul pe pagina sa de Twitter, într-o manieră proprie.

Lupta dintre Bute şi Johnson a fost una plictisitoare. Una de cacat.

GSP, te rog, repede, umflă-l pe Bute!

Update: Lucian Bute a învins boxeri din 13 ţări de pe 5 continente » Mapamond băgat în corzi

Mulțumesc!

2 thoughts on “Mayweather, you’re next!

 1. Imi place Manny Pacquiao, insa aseara arbitrii au cam tinut cu el pentru ca este cel care detine centura.

  La cum se arbitreaza acum in box, il vad pe Pacquiao sa castige in fata lui Mayweather Jr. doar prin KO.

  P.S. Carl Froch are dreptate. El a avut un meci muuuuult mai greu cu Johnson, deci mai spectaculos http://youtu.be/hGRMU6_T0n8

  Norocul lui este ca poate gasi scuze sa-l ocoleasca pe Bute. A ajus romanul sa se milogeasca de ei ca sa se bata (vezi-l pe puletele de Pavlik).

 2. O stii pe asta? 😆

  ____________________

  Da, am vazut imaginile de cand se anuntase ca lupta si Bute cu el, parca pe site la Adevarul, dar scuza-ma, dupa meciul ala nimeni n-a zis ca batranelul a primit 500.000$ s-o lase mai moale ca la final de cariera. 🙂

  Froch cu Ward in Super Six va fi un meci frumos si eu zic ca ambii sunt peste Bute. Eu nu cred ca fug de el, n-au de ce, dar imi scapa motivul pentru care mereu apar niste neintelegeri intre „taberele” lor si meciul nu se realizeaza. Ba ca cere Bute intentionat o bursa foarte mare si tot asa.

  Intrebarea e, de ce toti care conteaza s-au inscris in Super Six, iar Bute nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *