Așa e omul care are dragoste față de Dumnezeu și față de semenii lui

După ce aseară a strigat în gura mare că nu se întoarce din județul Vrancea până nu deszăpezește și ultima oaie, europarlamentarul George Becali a ajuns azi dimineață în județul Vrancea, ca să ajute la deszăpezirea oamenilor blocați de nămeți.

El a venit cu două vole, zece camioane pentru strâns zăpada, 250 de lopeți și cu realizarea că l-a îmbunat și pe omul de afaceri Adrian Porumboiu să trimită oamenilor înzăpeziți un camion cu alimente.

Deoarece oamenii din Focşani nu au ieşit în număr mare pentru a merge la dat zăpada, Becali a chemat întăriri de la Bucureşti.

Va fi totul organizat, sunt 50 de localităţi izolate. Cred că o să facem un comandament la Primărie, de aici se vor strânge oamenii. Eu acolo voi sta până curăţ tot. Planul este: „la muncă”, astăzi apar toate utilajele. În două zile curăţ tot. Îi dau dreptate domnului Ungureanu, eu mă aşteptam să vină 2000-3000 de oameni şi ei stau în bloc. Au ieşit 30-40. Eu am făcut aseară un apel şi nu au ieșit. Nu mă deranjează, dar sunt dezamăgit. Am chemat oamenii de la Bucureşti, am vorbit cu cei de la penitenciar să dea drumul la deţinuţi să facem terabă. Sunt pregătit de treabă, dar sunt dezamăgit. Ce mă nene, nici măcar nu e frig afară.Eu am venit la tine în judeţ şi voi nu ieşiţi. Sunt leneși. Nu voi renunţa, ce vină au bătrânii ăia săracii că sunt ăştia leneşi? Ei au nevoie de ajutor. Vor fi 12 vole mari şi mai multe camioane. Păi forţa Steaua, dar la lopată nu vin. Noroc nea Gigi, salut nea Gigi, dar atât. Fac un apel iar, că poate aseară nu au văzut: Îi aşteptăm în faţa Consiliului Judeţean Vrancea, la Focşani. Utilaje avem, lopeţi avem, dar avem nevoie de forţă de muncă. Ca să terminăm azi. Va fi o tabără de lucru şi nu plecăm până nu rezolvăm problema.

Puturoșii, precum se vede, sunt ăia de la oraș care stau pe internet și-i critică pe bătrânii din satele acoperite de zăpadă că nu-s în forță să ia la lopată întregul sat.

Dar mai puturoși decât ei sunt soldații care aruncă în aer cu trotil zăpada de pe ulițele satelor. Cică după două săptămâni de minus multe grade s-a făcut tun. Niște puturoși! Ce n-o iau la lopată, nu înțeleg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *