Antena3 s-a pregătit pentru Postul Sfintelor Paști

28 fev. – Descoperirea care schimbă tot ce ştiai despre BIBLIE. Viaţa lui Iisus, descrisă într-o perspectivă nouă. Şapte papirusuri care au fost găsite recent și ar putea oferi detalii despre viaţa lui Iisus care nu erau până acum cunoscute de oameni, şi care nu au fost introduse în Biblie.

29 fev. – Descoperirea care zdruncină din temelii Vaticanul. Papa, speriat de moarte de schimbarea pe care ar putea să o aducă această carte. O Biblie veche de 1.500 de ani găsită în Turcia spune că Iisus ar fi prevestit venirea profetului Mohamed.

29 fev. – Iisus NU a ÎNVIAT! Creştinismul, zguduit din temelii de această veste. Tot ce credeai tu până acum este GREŞIT. Această teorie se bazează pe descoperirile arheologilor, care au găsit la Ierusalim un mormânt ce datează din secolul I D. Hr. Osemintele care se găsesc în acest mormânt arată că acolo este posibil să fie îngropat însuşi Mântuitorul.

4 thoughts on “Antena3 s-a pregătit pentru Postul Sfintelor Paști

  1. Nu-s vechi, nu vezi ca-s de cand a inceput postul pastelui. Ma refer cand au fost puse pe site la Antena3. Nu m-am uitat la restu, dar sigur au tot subiecte din astea. Diavolul crezi ca sta degeaba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *