Punctualitate stomatologica

Am fost azi la stomatolog si pentru prima data s-a respectat ora programata. Hai ca la doamna dr la care merg de ~4 ani, intarzierea este de maxim 30 min, dar in adolescenta aveam alt dr si cand apaream la cabinet la ora programata il gaseam asteptand pe cel ce era inaintea mea. Nici nu stiu de ce insistam sa fiu punctual stiin ca urmeaza marea asteptare.

Au trecut anii, acum nu ma mai impresioneaza aparatura SF dintr-un cabinet, ci priceperea medicului. Costa, dar este o investitie pe termen mediu\lung. Ca si vizitele periodice.

Dar nu despre asta e vorba. Am ajuns la 4:30, atunci m-am pus pe scaun. Prima data in viata mea. Ma simt asa norocos ca am fost si am luat un bilet la loto.

Bine, nu poti sti cat dureaza o interventie, dar o marja de eroare de 15 min nu se poate lua? Ca sa nu zic ca programarile se fac una dupa alta, nu pun si timpul pierdut cu curatarea scaunului, inlocuirea consumabilelor. Minim 10 min. Si la 5 pacienti se face un decalaj deloc neglijabil.

Si cand ma gandesc ca vroiam sa merg la 5. Sigur as fi fost mustrat, dar poti zice ceva cand esti pe scaunul de tortura? Taci ca sa nu superi calaul.

Posted from WordPress for Windows Phone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *