Windows Phone Weekly App Roundup #2

Hungry Now Fast Food Locator

Cea mai potrivită aplicație pentru cei ce poftesc la mâncarea de la fast food-uri gen McD, KFC, Subway & co, dar și pentru hipsterii care-și beau cafeaua doar la Starbucks.

Pros:

– deși este o aplicație free, lipsesc reclamele, lucru întâlnit la cele mai multe aplicații pentru Windows Phone
– astept plăcut, chiar foarte profi
– după ce alegi locația dorită, ți se spune adresa și îți este indicat cel mai rapid traseu în funcție de ce alegi (auto sau pieton)
– pentru că ultima actualizare a avut loc la sfârșitul lui decembrie, nu lipsește niciun fast food din România

Cons:

– din întreaga lista cu fast food-uri nu poți alege decât 4 a căror locație să-ți fie indicată pe hartă

Idee:

– deși ar fi un volum imens de muncă, n-ar fi o idee rea dacă cineva ar dezvolta o aplicație pentru toate shaormeriile din România. Poate pentru Android si iOS există una (mira-m-as), dar pentru Windows Phone nu există.

Wake Woody

Jocul e ok pentru a-ți umple momentele moarte de la muncă sau când aștepți să întri la stomatolog sau din timpul cursului, dar singura chestie ce-l făcea să fie peste restul jocurilor din genul lui era muzica și zic era pentru că nu o poți asculta în exemplele de mai sus.  Chiar de e repetitivă, este antrenantă și crează dependență.

PBX TVPBX TV

Aplicația este simplă. Foarte simplă. Ai o listă cu toate posturile tv, selectezi și gata. Merge perfect, dar nu-s toate posturile românești. În ochi mi-a sărit că lipsește ProTv și Antena1, în rest parcă-s toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *