Doar naivii se bucură prematur

A fost scandalul Mircea Badea vs. maimuțele donatoare de organe zilele ăstea (I know, no one cares) și toți ce-l consideră antipatic s-au bucurat la niște clipuri date pe net unde Badea ar parea ușor timorat.

Băi, și pare, dar pentru a nșpea oară se confirmă că adevărul este undeva la mijloc și doar naivii se bucură prematur. Azi a apărut clipul integral și ceva lămuriri. A trebuit să mă uit 11 minute la Badea, ceea ce nu este chiar ușor, dar se vede cât de ușor au fost manipulați cei de pe internet.

Faza cu „am reevaluat bla bla” pare acum o ironie, nu zisă de frică. Grasul în albastru e o țață și toți de acolo îl ignorau că este sub maimuțe în lanțul trofic și cauta doar să provoace. Badea a coborât printre ei și nu părea deloc timorat (nici măcar de luptătorul pe care-l lua peste picior în repetate rânduri), dar faza cea mai tare (de la min 8:42) „esti cel mai tare luptător, dar nu ți-aș recomanda să mă lovești, că în momentul în care m-ai lovit vedem ce se întâmplă” … și ăla a tăcut până la final. Și era la numai 15 cm de el. Adică … totuși!

Mai mult, unu și-a cerut scuze că a făcut zgomot, au întins mână să-l salute, au râs și au plecat.

Unde-i umilirea? Este un subiect tâmpit despre persoane tâmpite, dar repet, este pentru a nșpea oară când se dovedește că nu ceea ce vezi la tv sau pe net este și ce s-a întâmplat.

2 thoughts on “Doar naivii se bucură prematur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *